viernes, 27 de noviembre de 2015

Parcs de Tordera

PARCS DE TORDERA


INFORMACIÓ PARCS TORDERA
PARC DE LA SARDANA
Des de la inauguració de l’escultura de la sardana, dedicada a l’Associació la Nostra Dansa en motiu del seu 25è aniversari, l’any 2001.
El parc de la Sardana és per totes les edats desde grans a petits. Els parc és molt gran. Té molts gronxadors, com : 2 tobogans, té una pista no gaire gran però serveix perquè la gent que vagi amb bicicleta o patinet i s’ ho passin bé. També té un bar i al costat té dos porteries i dues canastes per jugar a bàsquet i futbol.


                        


PARC PRUDENCI BERTRANA
El parc rep aquest nom perquè el nostre poble valora que hagi estat un lloc de neixement  de un gran escriptor.
Prudenci Bertrana és un gran escriptor català. Nasqué a Tordera el 17 de gener el 1876 i morí l’any 1941.
Els arbres que abunden més en el parc són els planaters.
En el parc s’hi celebra la fira del ram des del any 1978. S’hi fan moltes activitats i hi han moltes parades.




PARC DE LES TRES BESSONES
Aquest parc va ser el primer que es va crear en tot Catalunya. Va ser creat per Happyludic. La innovació d’aquest parc ha sigut impressionant per les seves figures 3D. També hi han uns gronxadors que a sobre hi han els ratolins de la Bruixa Aburrida. Hi ha una espècia de casa amb la Bruixa Aburrida sentada. Hi ha un tobogan.




PARC DE INDITEX


El parc d’Inditex nou del 2012 fa 15.000 m2.  És un parc que té una pista on hi han 2 cistelles petites i dos més grans. També té dues porteries on es pot jugar a futbol. Hi ha una altre part on hi han gronxadors, tobogans i una aranya. També hi ha zones on la gent que hi va a  córrer pot estirar, fer bicicleta… Hi ha com un circuit  on la gent que va amb bicicleta pot fer voltes.





PARC DEL PATUFET
Aquest parc està situat a la plaça de la Concòrdia.
L’ Empresa Entorn Urbà, que sota la marca Happyludic ha creat una línia de parcs infantils inspirats en contes populars dibuixats per Pilarín, En Patufet i La Caputxeta vermella. Tordera forma part de la cinquentena de pobles de Catalunya que ja disposen d’ un parc basat en els contes populars.





PARC DE SANT PERE
El parc de Sant Pere és un parc infantil però a la vegada també per joves. La part de la pista és més per els joves i la part dels gronxadors, tobogans, aranya és més per els infants. A la pista hi han dues cistelles i dues porteries. També hi han bancs pel voltant del parc perquè la gent descansi.
Screenshot 2015-11-13 at 11.49.55.png


PARC DE LA PISTA L’AMISTAT
El parc de l’amistat és un parc on s’hi fan moltes festes per la festa major i la fira del ram.
Aquest parc te una pista on s’hi fan molts sopars, festes, balls etc.
Té l’esplai, el casal d’avis on també s’ hi fan activitats com per exemple pintura, informàtica i més.




PARC DE SANT ANDREUScreenshot 2015-11-13 at 12.12.51.png

El parc de Sant Andreu té una pista coberta amb un sostre de  metall. Te dues cistelles i dues porteries on es pot  jugar futbol i basquet.
El costat de la pista hi ha un parc on hi han tobogans, hi ha una atracció on hi ha una xarxa que té forma de aranya on t’hi pots col·locar a sobre d’ella.



PARC DEL GRAND PRIX
Aquest parc va ser construït gràcies als diners del concurs “Grand Prix del Verano edición IV”. Aquest programa va ser un programa de televisió espanyol que consistia en un concurs entre persones de diferents municipis que havien de superar diferentes proves  i jocs.



PARC DE LA FIBRA
El parc de la fibra es dit ara mateix el segon parc de la Fibracolor, desprès de néixer el d’Inditex. Aquest parc té una ermita. També aquest parc  té unes taules i bancs on si fan moltes festes d’aniversaris. Hi han molts de nens  que van a la pista a jugar futbol ho ha basquet. També hi han taules de ping-pong.

Screenshot 2015-11-13 at 11.59.35.png

RUTES
https://goo.gl/IrAHfw     Caminant                               
https://goo.gl/RZeMoC    En cotxe.  


No hay comentarios:

Publicar un comentario