viernes, 4 de diciembre de 2015

PROJECTE DE CARRERS






BUSCADORS DE PLACES

  • Plaça la Concòrdia
Parc patufetHan reformat la placa de la Concòrdia  han afegit pàrquing han reformat el terre i la font, a la font han posat uns conductes que surten chorrus de aigua i al estiu cabien de colors   han posat alfals a el pàrquing .
I a mes a mes il·lustradora Pilarín Bayés  va estar dimecres, 9 de juliol, a Tordera per visitar el nou parc infantil d'en Patufet que s'ha instal·lat a la Plaça de la Concòrdia.
La visita s'acompanyarà també amb una Hora del Conte, a càrrec de Pere Cot i acabarà amb un aperititu per als més petits.

  • Plaça la Concòrdia
Han reformat la placa de la Concòrdia  han afegit pàrquing han reformat el terre i la font, a la font han posat uns conductes que surten chorrus de aigua i al estiu cabien de colors   han posat alfals a el pàrquing .
I a mes a mes il·lustradora Pilarín Bayés  va estar dimecres, 9 de juliol, a Tordera per visitar el nou parc infantil d'en Patufet que s'ha instal·lat a la Plaça de la Concòrdia.
La visita s'acompanyarà també amb una Hora del Conte, a càrrec de Pere Cot i acabarà amb un aperititu per als més petits.


  • Plaça de Cal Ros
L’antic cafè Ros va ser un dels locals més emblemàtics de la localitat, on durant el primer terç del segle XX s’hi va allotjar el cinema Albéniz. Després de la seva clausura, l’edifici de Cal Ros va ser adquirit per l’Ajuntament. A Cal Ros es va ubicar també la redacció de la revista Junts i els estudis de Ràdio Tordera durant els anys 80 del segle XX. Després, a l’edifici de nova construcció hi va haver el Centre d’Assistència Primària i actualment dependències municipals.



  • Plaça Pau Casals.
Jet FibracolorL'Ajuntament de Tordera col·loca a la rotonda de la plaça Pau Casals una antiga màquina de tint de l'empresa Fibracolor. Es una plaça situada al cantó de la biblioteca, són tres places unides, en una de elles posa escrit Tordera per donar la benvinguda, en una altra hi ha la estelada i la tercera el la plaça Pau Casals.
L'Ajuntament ha col·locat l'antiga màquina a la rotonda com a símbol de la història local i homenatjant totes les persones que han treballat a la factoria des de 1952.


  • Cortes-Hernan-LOC.jpgPlaça Hernán Cortés
s una plaça situada a Tordera, al barri Sant Andreu, al carrer Hernán Cortés.


Hernán Cortés va ser el primer Marquès de la Vall d'Oaxaca. Va ser  conquistador castellà ,que va encapçalar l’expedició que va causar la caiguda de l'Imperi Azteca i de gran part del continent Mexicà.
  1. Defunció: 2 de desembre de 1547,Castilleja de la Cuesta
  2. Cònjuge: Catalina Suárez Marcaida 
  3. Formació: Universitat de Salamanca



  • Plaça de Lluís Companys
Lluís Companys i Jover fou un polític català el qual va representar Catalunya, va ser el primer president en els anys 1932-1933. Va representar Catalunya fins que el govern espanyol el va afusellar perquè no parava de està a Catalunya i de defensar-la.
Va néixer el 21 de juny del 1882 el Tarròs (Urgell)
i va morí el 15 d’octubre l’any 1940 ( als 58 anys) a Barcelona.   
Els seus pares foren Josep Companys i Fontanet- Maria Lluïsa de Jover.

  • Plaça sis carrers
La plaça sis carrers és una plaça situada a Más Móra, Tordera 08490 província Barcelona Catalunya el  nom prové de que a la mateixa plaça hi ha sis carrers que la travessan.


  • Plaça del pi
Resultat d'imatges de plaça sant pere torderaLa plaça del Pi està situada a Más Móra. La plaça dita així per el gran pi situat al centre de aquesta plaça.La plaça del Pi


  • Plaça de Sant Pere


Es una plaça que està en el barri de Sant Pere de Tordera 08490, a la província de Barcelona.


RUTA:
     Cotxe-  https://goo.gl/maps/sZm3iTnup8s


 


FET PER: Mar Noguerol, Pol Oller, Chayma El Kaldi i Aleix Cobles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario